2010. augusztus 11., szerda

Ujabb esemenyek!

Hetfon az egyik sved lanynak volt a szulinapja, ezert megleptuk este egy tortaval! aztan volt egy kis beszelgetes, jatek! mindenki kapott a homlokara egy papirt, melyen egy ismert ember neve szerepelt! kerdeseket kellett feltenni, es kitalalni magarol, h kicsoda! Pepe elrontotta a jatekot, mert felolvasta nehany emberet! hat koszi!
masnap Palermoban es Monrealeban kirandultunk! angol idegenvezetest tartottak nekunk, nagyon jo volt! csak azt nem ertettuk, h miert kellett 1 orat ulnunk egy parkban a kajara varva (ami vmi szar szendvics volt, megfejthetetlen tartalommal), amikor ennyi ido alatt a menzara is eljihettunk volna, es meleg etelhet jutottunk volna! a pocim nagyon merges volt rajuk! :D megneztunk sok teret es templomot, Monrealeban pedig a katedralist is! gyonyoru volt, itt is vannak meretek! :D
este vacsoraztunk Arpival a menzan (ha mar nap kozben nem jutott meleg kaja)! azon rohogtunk, hogy a srac elbambult a tv elott! folyamatosan hulyitettuk, fotoztuk, es neki fel sem tunt! pasik+tv=total kikapcs! :D meg beszelgettunk egy keveset a hostel elott nehany emberrel! romanok, lanyok Tuneziabol, Sudanbol... most kezdodik a Ramadan (?), es errol meseltek! egesz nap nem ehetnek, ihatnak, csak amikor mar lement a nap!
ma delelott pedig egy megemlekezesen voltunk a korhazban! egy olasz orvost (Paolo Giaccone) evtizedekkel ezelott kivegzett a maffia a munkahelyen! ra emlekeztunk, paran kozulunk beszedet is mondtak! szep volt nagyon!
erdekesseg: ezek az olaszok az autosiskolakban valoszinuleg csak azt tanuljak, h hogyan kell dudalni! teljesen osszefoggestelenul, egyfolytaban azt nyomjak! ijeszto! :D

1 megjegyzés:

  1. Szia Nusi!

    Látom, megvisel a közlekedés! Mindenkit nem taníthat apukád! ;) ;P

    Puszi és további szép napokat!

    VálaszTörlés