2010. augusztus 12., csütörtök

Tengerparti party, sargadinnye, Palinka...

Tegnap delutan kimentunk paran piacra! a legnagyobb putri kozepen, a szuk sikatorokba pakolnak ki az arusok! elelmiszer, ruha, taska, gyumolcs, hal... erdekes "illatok" keverednek! lehet alkudni, es lehet venni mindent, mi szem szajnak ingere! az olaszok ra vannak kattanva a regimodi, 0 dioptrias szemuvegekre, es a szines, illatozo muanyag orakra! ezek amugy eleg dragak, de a piacokon par euroert mar kaphatunk vmi utanzatot! :)
sziesztaztunk is egy kicsit a buli elott! este 10kor indult el a busz egy tengerparti szorakozohelyre! 2 tancter volt, az egyik homokos! hatalmas teruleten vot kialakitva a hely, sok fotellel, aggyal, asztallal! 2 helyen kulonbozo zene, 2 helyen bar! mindez a tenger partjan! hangulatos volt! bar kicsit elit helynek tunt, azok a securitysek... ittunk koktelt! itt teljesen mas hangsulyt kap, mint otthon! odahaza legyen szines, draga, sok, kicsit usson is, itt pedig, keves, kevesbe szines, az ara is megvan, viszont a tegnapi sex on the beachemnek a 3/4e alkohol volt! vittem palinkat is! a taskambol itattam par emberrel, az olaszok nagyon nem birjak! azt mondtak megvetoen, h orult vagyok! :P mezitlab tancoltunk egesz este a puha homokban! hagyon jo volt! az este mottoja pedig: Gianluca! :D
ma vmi kincskereses lesz, kivancsian varom! lassan pedig megyek kajalni, mert ehes vagyok! fel 11kor ebresztett a takaritono elenk kopogasa, nagyon nem esett jol!
pusszantas mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése