2010. augusztus 22., vasárnap

Bànnnnyoooo

Most csak par szot irnek, mert nem tortent semmi!
tegnap este kb fel ora seta utan elertuk az ujabb bulihelyszint! a kikoto mellett volt a tengerparton, egy hatalmas teruleten! rengeteg ember volt, ezert elegge szetszorodott a tarsasagunk, es a zene is elegge ratyi volt! azert tancoltunk par orat a tobbiekkel! a legrosszabb az volt, h a tobb 100 ember kozul 1 kezemen meg tudtam szamolni a ferfias himnemueket! itt annyi buzis srac van, h mar rosszul vagyok! :D bar nem mondom, h nem szorakoztam jol a tancukon!
ma megint delig aludtunk! aztan elmentunk egy cukraszdaba, ahol ettunk egy helyi kulonlegesseget! egy nagy turogombocnak kinezo vmi, amiben rizs, borso, es ragu van! 1tol ugy jol lehet lakni, h a rengeteg sutemeny kozul mar nem kivantunk semmit!
erdekes, h itt szinte minden utcasarkon van egy cukraszda! de ezek nem olyanok, mint otthon! hatalmas az osszes, rengeteg sutemennyel, marcipannal, tortakkal, fagyival es sos kajakkal! nagyon hangulatosak! otthon is el tudnam viselni ezt a valasztekot!
ma pedig megesszuk a szep nagy sargadinnyenket Tundivel! :D kihasznaljuk az eghajlat nyujtotta adottsagokat, es igyekszunk mindent megkostolni (pl kaktuszgyumolcs, fuge, dinnye...)!
meg egy erdekesseg az olaszokrol! nem tudjak kimondani a szo eleji H-t! nagyon vicces! he has= iii eez! :D sokszor nem ertjuk, h most mit is akarnak mondani?! a Hippocrates is Ippocrates, es mi az Irurghie osztalyon vagunk, ahol nagyon nagy az Igienica! :D
varom a hozzaszolasokat! :D pumpas lenne olvasni az otthoni hireket! :DD
pusszantas

3 megjegyzés:

  1. Hali!

    A nők angyalok!

    - és ha valaki eltöri a szárnyunkat

    Mi egyszerűen csak tovább repülünk...............egy seprűn.

    Mert mi ilyen rugalmasak vagyunk. :))))))))))


    gondoltam ezt megosztom veletek, hogy majd ha azon tűnődtök, hogyan jöjjetek vissza hozzánk, akkor legyen egy alternatíva!

    pusszka és élvezzétek ki a maradék időt! jó szórakozást:

    Tami

    VálaszTörlés
  2. Vicces volt olvasni a h betűs megjegyzésedet, a spanyolok sem ejtik, nekem már nem is tűnik furcsának. :) És az olasz hogy megy? szerintem hamarabb megtanultok ti egy hónap alatt olaszul, mint ők egész életükben angolul. :) Amúgy van olyan nap, amikor nem mentek bulizni? Na jó bulizást még erre a pár napra! :D Tök jó olvasgatni a bejegyzéseidet!

    VálaszTörlés
  3. Tami! koszi, ugy latszik nagyon raersz! :D
    Reka!! par szo mar megyeget olaszul! a koszonom mar kapasbol grazie! (mi lesz velem otthon?!) nehany olasznak mar megy az egeszsegedre is, de vki meg sem probalkozott vele!
    persze, hogy van olyan nap mikor nincs buli! akkor kirandulunk, beachelunk vagy alszunk! :D

    VálaszTörlés