2010. augusztus 8., vasárnap

Esemenyek!

Szioka!
ujra itt! eleg esemenydusak voltak a napok, es nem tudtam irni, mert 1 db gep van az egesz hostelben! minig sorok vannak!
a welcome party nagyon jol sikerult! kerdezzetek csak Tundit! :D megmutattuk, hogy tudnak bulizni a pecsi csajok!
masnap a delig tarto alvas utan kimentunk a tengerpartra! kb 1 orat kell utazi busszal, mert Palermo kulvarosaiban van csak beach! nem messze tolunk csak kikoto van es nem lehet furodni! gyonyoru, kek, meleg viz fogadott bennunket! homokos tengerparton fekudhettunk egy obol partjan! jo volt ott lustalkodni! este aludtunk, mert masnap indultunk Agrigentoba!
2 busszal utaztunk 2 orat, mire elertuk ezt a deli parton fekvo varost! megneztuk a Templomok volgyet, ahol romai romokat lathattunk! Majd bevittek minket egy muzeumba is! Ezek utan indultunk a tengerpartra, ahol egz hangulatos is bar fogadott bennunket! lehetett napozi, fordeni mar kevesbe, mert a Foldkozi-tenger eleg hideg volt! jo ki beach party kerekedett ki a egeszbol, ment a koktelozas, tanci-tanci! 6 korul indultunk haza! kicsit viszontagsagos volt a visszaut, ugyanis z egyik olasz srac erosen bekeszult es telehanyta a buszt, a spanyol fiukat.... szegen Giuppi! :D
azt elfelejtettem irni, hogz 100 eurot kellett befietnunk es akkor resztvehetunk az egesz honapra kiterjedo social programban! a welcome party lett bemutatva! folyamatos bulik es kirandulasok az egesz honapban! csak par nap marad ki es az egesz szigetet be fogjuk jarni! a penteki kirandulas is teljesen ingyen volt! ingyen mentunk be a muzeumokba, a partra, meg 1 ingyen piat is kaptunk (nagyon szar a soruk!)!
szombaton a magyarokkal es 2 sved csajjal kirandultunk Bagheriba, ami Palermo kulvarosa! Tele van villakkal! mivel az egyik olasz CP oda valosi, elintezte, h ingyen mehessunk be az egyik villaba, ahol kulonbozo festmenyeket, fotokat csodalhattunk meg! meghivott minket fagyira is! egesz nap setalgattunk!
este white party volt! nagyon sok feher ruhat hoztam, hsz ismertek! (hal isten nem volt mindenki feherben)! busszal vittek minket vagy 3/4 oran keresztul egy eleg elit helynek szamito tengerparti bulihelyre! amig mi be nem mentunk, senkit nem is engedtek be! tancoltunk fel 3ig, aztan indult vissza a busz! ezek az olasz fiuk eleg furan tancolnak! ugy razzak a csipojuket, h jopar csaj megirigyelhetne! amugy buzis olasz srac PIPA! :D
a mai napot vegigaludtuk, hogy erot gyujtsunk a ma esti Sambuca (anizslikor) partyra!
egy-ket erdekesseg: a kozlekedes iszonyatosan kaotikus Olaszorszagban! 1000 motoros szlalomozik a kocsik kozott, gyalogosokra neze eletveszely az uton valo atkeles! viccsen neznek ki az oltonyben, aktataskaval motorozok!
a kaja nagyon finom! az eloetel altalaban vmi teszta! aztan kapunk foetelt korettel! majd a vegen vmi udito, joghurt vagy gyumolcs! mindenki dinnyeet eszik most! ja, es pizza minden mennyisegben!
jo leht olasznak lenni! a sziesztat meg tudnam szokni, sot kezdunk is raallni a delutani alvasra! olyankor bezarnak a boltok es tok uresek az utcak! este beindul az elet! sokan kiulnek az erkelyukre! mindenki nagyon hangos! a multkor aramszunet volt! tobbszor elmetn es visszajott az aram! egy gyerek az erkelyre kifutva orditasal jelezte, h ujra van aram! :D
ja es a fagyijuk isteni! 1.5 euroert kb 4 otthoni gombocnak megfelelo mennyiseget ehetunk!

most befejezem, mert ismet varnak! de irjatok sokat az otthoni esemenyekrol! probalom majd folytatni a romai elmenyeket is!
pusszantas

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól hangzik :)
    Japánban is nagyon sok buzis fiút láttunk... :S
    Majd csináljatok néhány fotót a kórházról is, lehet, hogy már nem sokszor jártok arra :P ;D

    VálaszTörlés
  2. Szia Nusi!

    Hát, fehér ruhád nem volt??? :O És a sok kórházi öltözék? :P Szerintem poén lett volna...
    Amúgy a kórházban ezek szerint nem sokat vagytok!
    Jó, hogy ha már elmentetek olyan messzire, akkor láttok is ezt-azt.

    Sok sok puszi, jó partyzást!

    VálaszTörlés
  3. Nem lehetett feheer kopenyben mennni! a tobbi ruham pedig zold, mert mutos oltozekben vagyunk!

    VálaszTörlés
  4. Szegényem, marha rossz sorod van neked ott... :) Azért a kórházba is benéztek majd néha, hogy azért na mégis.... :D ;)

    VálaszTörlés