2010. augusztus 9., hétfő

Tegnapi elmenyek!

A tegnapi Sambuca party nagyon jol sikerult! elsetaltunk egy masik hostelbe, ahol az udvaron volt a buli! ittunk egy Mojitot, aztan mentunk tancolni! az elejen eleg jo zenek voltak, de a vegen mar nagyon nem tetszett! egyszer csak megjelentek az olasz fiuk a Sambucaval! nagyon finom volt, nem csak a pia... Van egy kulonleges szertartasa az ivasnak! viszunk haza es csoportbulin kiprobalhatjuk (ha belevalok vagytok!) :D
ezek az olaszok nagyon lazak! van egy-ket nagyon helyes srac, de a tobbseguk pici es buzis! :D nagyon hangosak es heves termeszetuek! mindig kicsit az osszeveszes hataran allnak! vicces nezni, ahogy majdnem osszeverekednek! a kozlekedes is... nem tudjuk megfejteni, h hany sav van! ossze-vissza mennek a kocsik!
ma reggel neztunk par mutetet a korhazban! vicces, hogy 11kor mi jottunk el a legkesobb! neztunk egy laparoscopos epeholyag-eltavolitast! a vegen egy rogtonzott zsakban huztak ki! egy kesztyubol alakitottak ki egy zacskot, azt betuszkoltak, bele az epeholyag es igy egyutt huztak ki! otthon van egy kulon erre a celra kifejlesztett zsak! erdekes volt!
azt hiszem, ha hazaerek, jo sokaig nem fogok pizzat vaggy tesztat enni! ezek sultkrumplit esznek a pizzahoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése