2010. augusztus 21., szombat

beszamolo

Megint csak par szoban helyzetjelentes!
csutortok este volt a toga party! gyartottunk togat lepedobol, izgi volt! ez volt eddig a legjobb party! sok tanc, jo zene! a campusban egy teatro volt a bulihelyszin! nagyon jo erre a celra, mert kozepen van a tancparkett, korbe-korbe pedig le lehet ulni! bar az ulohelyre ezen az esten nem volt szuksegunk! a national partyrol maradt piakat is bedobtak a kozosbe, uh volt rendesen ellatas, es meg csak egy fillert sem koltottunk! fel 4kor ertunk haza!
masnap meg 8kor mentunk Alcamoba varost nezni (most mar eleg volt a templomokbol!), ahol Giorgino szulei megvendegeltek minket! kaja, pia, dinnye, fuge, szieszta! tok jo volt! nagyon aranyos csaladja van, az anyuka surgott-forgott korulottunk, mindenkihez volt egy kedves szava (bar nem tudott angolul)! pedig nem lehetett konnyu tobb, mint 50 embert vendegul latni! aztan tengerpart, pihenes, furdes!
ma pedig bepotoltuk az alvast! 1ig aludtunk, aztan megneztuk a Katakombakat! nagyon brutal! az osszes falon halottak lognak! erdekes volt!
egy elmenyt meg megosztanek Veletek: a menzaban uj talcaosszeszedo bacsi volt! eleg morcosnak bizonyult, mindenkinek megmondta, h hova ulhet! mikor ment el mellettem, elbotlott a labamban! majdnem elfutottam ijedtemben, h ez most ki fog nyirni! :D de aztan csak vigyorgott! tegnap este megint a kantinban vacsiztunk es ujra ez a hapsi volt! es ujra megbotlott a labamban! tiszta ciki! :D de aztan aranyos volt, meg viragott is hajtogatott nekunk szalvetabol! ok, ez lehet, h most igy nem jon at, de ott nagyon vicces volt!
a lenyeg, hogy pumpasan erezzuk magunkat! pusszantok minden orrmestert! :D (Jundi! ezt csak Neked :D)

1 megjegyzés: